Sergi López i el repte solidari per Catalina Romero: “És la major mostra de solidaritat que he vist”

Sergi López ha aconseguit el seu repte. Aquest metge de famíla al centre de salut de Porto Cristo ha pujat al Santuari de Sant Salvador de Felanitx 27 vegades. Gairebé 30 hores sense dormir per aconseguir per aconseguir els 8.848 metres de desnivell de l’Everest: “De vespre va ser complicat perque me va entrar la son”, reconeix a Feim Kilòmetres. “Sóc una persona que es dorm fàcilment, però quan va sortir el sol ja va estar. Per no dormir-me em mossegava els llavis, intentava respirar. Quan un té son és difícil“.

En aquest repte molta gent el va seguir durant el dia, també durant la nit i volta a volta anava marcant una creu a la pissarra. Objectiu? Recaptar fons contribuir en la compra d’una cadira especial per Catalina Romero, que pateix paràlisi cerebral. 

Esgotat, però amb els deures fets, Sergi López no amaga estar “molt content”. El menorquí explica que “cada pujada estava acompanyat per gent a la que jo estimava. Tot sol només vaig pujar una vegada. Només me dedicava a xerrar amb amics i valorar i apreciar els ànims de la gent, no sabia a quina volta estava”.

Sergi López afirma que “no esperava que aquest repte aixecàs tanta expectativa. Pots tenir un sentiment cap a la persona, però jo no record una mostra de solidaritat com la d’aquest cap de setmana viscuda a Sant Salvador”.

La mare de Catalina Romero, Cati Jaume, encara recorda l’emoció de la jornada: “Notava l’emoció que tothom tenia. Na Catalina Romero estava emocionadíssima. Quan surts de la rutin corrs el risc de que a la nina li agradi o no. Però estava molt contenta, era una festa per ella”.

Escolta l’entrevista completa

Fotografia: Sergi López (Instagram)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *