Samu Carreres fa balanç de la segona volta a Menorca per relleus

Samuel Carreres és portaveu avui de les Tortugues Runners de Ciutadella, que han completat la segona Volta a Menorca per relleus. Un total de 185 kilòmetres per Camí de Cavalls sense aturar. Una iniciativa també solidària a benefici d’Aspanob, l’Associació de pares i mares d’infants maltats de càncer de les Illes Balears. 

Poc més de 20 hores i 12 minuts de recorregut, 80 participants i una recaptació de gairebé 1.800 euros, que sempre són una ajuda. Carreres explica a Feim Kilòmetres que “hem acabat aquesta segona edició i ja pensam amb la tercera. Ha estat una experiència ben xula, tenint en compte la vessant solidària. Enguany hi ha hagut més participant que l’any passat”.

Carreres destaca que “les Tortugues Runners ja som un grups d’uns 25 participants. Varem dividir la volta a Menorca en uns 18 trams, cada tram amb un representant de Tortugues Runners. Finalment hem estat més de 85 persones. Acabarem de matinada, a la una i mitja a la Plaça dels Pins. Animam a tothom a participar l’any que ve”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *