La Tirzepatida, el medicament experimental per aprimar 22 kilos

Existeixen les dietas milagro? Es poden aprimar 22 kilos de cop, sense dietes? Aquesta setmana Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers ens presenta un medicament experimental que ha demostrat a milers de pacients d’Europa i Estats Units que es pot perdre una mitja de 23, 5 kilos i mig amb una injecció setmanal.

Es tracta de la Tirzepatida, un medicament que s’administra per mitjà d’una injecció i que inicialment estava pensat pel tractament de la diabetis. Lucía Barca destaca que “la farmacèutica Eli Lilly ha desenvolupat aquest tractament, encara en fase experimental que ens presenten resultats prometedors per combatre l’obesitat i que, tal volta, es pot convertir en una alternativa ala cirugia metabòlica o bariàtrica”.

Pero no és un tractament per qualsevol persona que es vulgui llevar de damunt dos o tres kilos per l’estiu: “Esteim parlant de tractaments per a persones que es juguen la vida amb el grau d’obesitat que pateixen i que podria convertir-se en una alternativa per no tenir que passar pel quiròfan o reduïr-se l’estòmac”.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *