Miquel Torres i Nuria Sbert conquereixen el triatló sprint d’Es Castell

Els menorquins Miquel Torres i Nuria Sbert s’han adjudicat aquest cap de setmana la setena edició del triatló sprint Artiem Es Castell. La prova ha estat formada per tres sectors: un primer de 750 metres de natació, seguit de 20 kilòmetres de bicicleta i 5 kilòmetres de cursa a peu.

Miquel Torres ha estat el guanyador absolut, gràcies a un temps oficial d’1 hora 2 minuts i 21 segons. Vint segons més ràpid que Paco Arnau, segon classificat (1 hora 2 minuts i 41 segons) i quasi un minut menys que Adrián Rodríguez (1 hora 3 minuts i 9 segons), que ha completat el podi masculí.

Per la seva part, Nuria Sbert ha estat la primera dona en creuar la línia de meta. La maonesa, catorzena a la general, ha invertit un temps total d’1 hora 12 minuts i 21 segons. A més de quatre minuts l’ha seguida Irene Company (1:16:56″). La tercera posició ha estat per Mónica Bosch (1:17:19″).

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *