Joan Wager i Maria Barceló, triomfadors al Triatló d’Andratx

Joan Wager i María Barceló s’han alçat aquest diumenge com a guanyadors a la 23a edició del Triatló d’Andratx, que s’ha celebrat al Port d’Andratx. La prova també ha servit per coronar-los al Campionat de Balears de Triatló Sprint.

Wager ha estat el guanyador absolut després de rompre el cronòmetre firmant un brillant temps d’1 hora 6 minuts i 10 segons. Però la primera posició ha estat renyida. Tant, que el segon classificat, Antoni Juan, només ha tardat 40 segons en arribar a la meta després del menorquí. En concret, el triatleta de l’Xtrem Calvià Triathlon ho ha fet en 1 hora 6 minuts i 50 segons. El podi masculí l’ha completat Guillem Soler (CampusEsport) amb un temps d’1 hora 7 minuts i 10 segons.

La victòria femenina ha estat per la jove María Barceló, que ha firmat una extraordinària marca de 1 hora 17 minuts i 37 segons. A Barceló l’ha seguida Chloé Serra Jodin, amb un temps d’1 hora 18 minuts i 16 segons.

Francisca de Villalonga ha posat nom a la tercera posició femenina. La triatleta ha completat la prova amb un temps d’1 hora 19 minuts i 39 segons.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *