Sergi López: “Quan dubtis, si escoltes el teu cor segur que no t’equivocaràs”

Ell és metge, fa feina al centre de salut de Porto Cristo. És manacorí, manacorí de Ciutadella. Apassionat de l’esport i, sobretot, més encara quan l’esport serveix de canal per ajudar a altres persones. És també un apassionat dels reptes. Per això, Sergi López s’ha proposat ara pujar al Santuari de Sant Salvador de Felanitx tantes vegades com faci falta fins aconseguir els 8.848 metres de desnivell de l’Everest.

Sergi López explica que “sóc una persona a la que li agraden els reptes per veure si puc crèixer com a persona. Vaig començar poc a poc a córrer”.

En aquesta ocasió, el repte serà a benefici de Catalina Romero, una al·lota de Manacor que pateix una paràlisi cerebral: “Hi ha nirvis, més per la logística que per altra cosa. La feina ja està feta. Vull que sigui una festa per ella i la seva familia“, reconeix Sergi López.

“En aquesta vida tenim les dues vessants: la racional i la que ens fa sentir vius. Quan dubtis, si escoltes el teu cor segur que no t’equivocaràs“, reflexiona López.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *