‘Enconters at the End of the World’: una joia que va més enllà dels tòpics i els aspectes més superficials

Aquesta setmana entram a la sala de cinema amb Carlos Suñer, corredor, professor i crític cultural de Feim Kilòmetres. En aquesta ocasió per parlar del documental ‘Enconters at the End of the World. Encuentros en el fin del Mundo’. Un documental exquisid sobre com viu la gent que viu a l’Antàrtida. Dirigit pel gran Werner Herzog el 2007, aquesta joia documental va més enllà dels tòpics i els aspectes més superficials. Com són les vides de la gent que viu i fa feina al Pol Sud.

Carlos Suñer explica que la proposta va partir de Henry Kaijer, també productor del documental, un científic i submarinista extrem que viu a l’estació McMurdo.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *