Frank Brunot i Anna Bachmann i el repte de donar la volta a Balears en manco de 29 hores

Ara fa un any, Frank Brunot aconseguía el repte de fer la volta a les quatre illes en 29 hores. Però no en va tenir prou. Ara, aquest professor, d’arrels canadenques, es proposa repetir la iniciativa. Aquesta vegada acompanyat de la també ciclista Anna Bachmann, campiona d’Àustria d’ultrafons.

L’any passat van ser 700 kilòmetres i 8.000 metres de desnivell. Enguany l’objectiu és baixar de les 29 hores. “Enguany el que volem és baixar les 29 hores però també com a repte fer el millor temps possible”, explica Brunot. “Veurem el vent que tendrem aquests dies. A diferència dels altres anys, enguany començam per Mallorca, per la major illa primera. Eivissa és més dur del que la gent es pensa”, reconeix el ciclista.

Respecta als esforços, Anna reconeix que “és millor no començar massa fort i guardar les bales pels darrers dies. Hem de dossificar bé aquests quatre dies”.

En aquesta prèvia, Anna ha estat quatre setmanes entrenant a Mallorca: “He entrenat molt aquestes quatre setmanes a Mallorca. Vull tornar més endavant perque m’ha agradat molt com m’han obert les portes la comunitat ciclista”. A més, l’austriaca explica que vol conèixer “els tresors” de les Illes Balears perque mai ha estat a la resta d’illes.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *