Mavi Garcia puja al podi al Gran Premi Ciudad de Eibar

Mavi Garcia (UAD) ha quedat tercera aquest diumenge al Gran Premi Ciudad de Eibar celebrat al País Basc. Aquesta prova de 111 kilòmetres, reservada a la categoria Féminas Élite, està inscrita en el calendari mundial de l’UCI.

La ciclista mallorquina ha quedat tercera classificada, això sí, amb el mateix temps que la guanyadora, la canadenca Olivia Baril, i la segona classificada, Ane Santesteban (2 hores 51 minuts i 8 segons).

Iurani Blanco, novena

Però la de Mavi Garcia no ha estat l’única participació mallorquina a la prova. Iurani Blanco (LKF) també ha aconseguit acabar dins del top-10 de la classificació. En concret, ha quedat novena, a 25 segons de la guanyadora (2:51:33“).

Fotografia: Joxemari Guerra / Club Ciclista Eibarres (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *