Van Diemen i Jamie Albert s’adjudiquen l’IRONMAN 70.3

Aquest dissabte s’ha celebrat a Alcudia l’IRONMAN 70.3 Alcudia-Mallorca.

En la prova reina, la victòria ha estat pel neerlandès Pim Van Diemen, que ha aturat el cronòmetre en 8 hores 16 minuts i 48 segons. Una marca extraordinària que només ha pogut seguir d’aprop l’estonià Timmo Jeret (8:20:35″). El podi masculí l’ha completat el xinès Miao Hao (8:29:56″).

La primera dona en creuar la meta en la prova reina ha estat Jamie Albert, amb un temps de 9 hores 30 minuts i 50 segons. La segona posició ha estat per Carolina Granfors (9:59:52″). La tercera plaça se l’ha adjudicat Katrine Brock (10:14:20″).

Quant a la distància curta, el triomf absolut ha tingut accent francès. William Mennesson ha estat el guanyador després de firmar un temps de 3 hores 57 minuts i 56 segons. La segona posició també ha estat per un francès: Clément Mignon (3:58:14″). El podi masculí l’ha completat l’alemany Nicolás Mann, que també ha baixat de les quatre hores (3:59:35″).

La primera dona en completar la prova ha estat la britànica Emma Pallant. Ha establert una marca de 4 hores 25 minuts i 36 segons. La segona posició ha estat per la suïssa Nicola Spirig (4:27:49″). El podi femení l’ha completat la nord-americana Chelsea Sodaro (4:30:55″).

Fotografies: Ironman Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *