Juan García i Amelia Álvarez s’adjudiquen el Quart de Marató de María de la Salut

Juan García i la jove Amelia Álvarez (Viva – Es Raiguer) s’han proclamat aquest diumenge guanyadors de la prova de 10,25 kilòmetres a María de la Salut. Els dos, a més, han establert dues extraordinàries marques.

Juan García ha fixat un temps final de 41 minuts i 20 segons, quasi un minut de diferència respecte al seu inmediat perseguidor. Aquest ha estat Francesc Xavier Ferrer (42:14″). La tercera posició se l’ha adjudicada Miquel Cladera (42:52″), que ha arribat un segon més ràpid que el quart, Jordi Fornés (42:53″).

Per la seva part, Amelia Álvarez ha estat la guanyadora femenina. Però no només això. La corredora del Viva-Es Raiguer ha estat la sisena millor marca absoluta amb un temps de 44 minuts i 51 segons. La segona posició femenina ha estat per Maria Llompart (54:40″). El podi femení l’ha completat Inès Barceló (56:14″).

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *