Francisco Valent i Agnieszka Kurylowicz triomfen a l’Sky Line de Palma

Francisco Valent (Club Atletisme Andratx) i Agnieszka Kurylowicz s’han proclamat guanyadors aquest diumenge de la tercera edició de la Trail-Running Palma Sky Line, una exigent prova de 16 kilòmetres. La cursa, organitzada pel Club Marathon Mallorca amb la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, ha tingut la sortida i arribada al Poliesportiu Rudy Fernández i ha transcorregut per camins de terra i forestals.

La victòria absoluta ha estat per Francisco Valent, que ha completat la prova amb una gran marca d’1 hora 13 minuts i 59 segons. L’ha seguit Joan Alexandre (1:15:45″). La tercera posició ha estat per a Miguel Espinosa, a poc més de dos minuts i mig del guanyador (1:16:34″).

El triomf femení ha tingut accent estranger. Agnieszka Kurylowicz ha estat la primera classificada després de firmar un temps d’1 hora 37 minuts i 7 segons. La gran marca de Kurylowicz ha quedat patent veien com la segona classificada, Maria Gómez, ha arribat més de 10 minuts després (1:48:46″). El podi femení l’ha completat Denisa Lackova (1:57:25″).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *