Miquel Rayó presenta el llibre ‘Memòria de camins’

Quan parlam de Memòria de camins ho feim del darrer llibre de Miquel Rayó, publicat enguany per la Nova editorial Moll. 

Es tracta d’un recull en primera persona que l’autor fa del record de les seves caminades arreu del món. De la Serra de Tramuntana al Perú, del Camí de Santiago als cims d’Escòcia o dels Alps el Japó, de Palma a Gran Bretanya… Gairebé un vida damunt el camí.

L’escriptor explica que “a les caminades sempre hi ha d’haver uns espais on cadascú pugui percebre el que el remou a l’exterior i l’interior“. A més, Rayó remarca que “al llibre vull mostrar que tothom està capacitat per fer allò que podem fer. És cert que hi ha llocs més agradables que altres”.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *