Irati Matas, adéu a la competició entre llàgrimes

“Entre llàgrimes” ha dit adéu Irati Matas a la competició. Així ho anunciat ella mateixa a les xarxes socials.

L’eivissenca pateix l’anomenada síndrome del trencanous i congestió pélvica. Es tracta d’una malaltia que provoca la compressió de la vena renal esquerra generalment entre l’aorta abdominal i l’artèria mesentèrica superior. Aquesta dolència pot ser avegades la qual causa d’hipertensió al ronyó esquerre i, de vegades, febre i hematúria.

“És una decisió que m’ha costat molt. Els metges m’adverteixen que la malaltia cada vegada està més desenvolupada”

La tritatleta i corredora tot terreny explica que “el dia a dia és viure amb dolor. El teu cos és comporta de manera extranya, el menjar no et cau bé. Els entrenaments d’alta intensitat te deixen dolors que no pots dormir o caminar o amb febre. Per tant adéu a la competició”

“Els entrenaments d’alta intensitat te deixen dolors que no pots dormir o caminar o amb febre. Per tant déu a la competició”

Afegeix també que “és una decisió que m’ha costat molt. Però els metges m’adverteixen que cada vegada que la malatia està més desenvolupada”.

Finalment escriu també Irati Matas: “Tal vegada em pugui tornar a posar un dorsal però no per córrer a la intensitat que m’agradaria… Qui sap, la ciència ho dirà”

Foto: Facebook Irati Matas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *