‘The Getaway’: Kilòmetres de persecució a un ritme frenètic i trepidant

Entram a la sala de cinema amb Carlos Suñer, professor, corredor i crític cultura de Feim Kilòmetres. Parlam de la pel·lícula ‘The Getaway’. La Fugida. La huída. Kilòmetres i kilòmetres de persecució a un ritme trepidant. Cinema d’acció basat en la novel·la de Jim Thomson.

Carlos explica que la pel·lícula “és millor” que el llibre i aglutina el millor del cinema d’acció dels anys 60 i 70 amb un ritme frenètic, tant corrent com amb cotxe.

Trailer del remake de 1994

A més, destaca que Sam Peckinpah, director de la pel·lícula el 1972 i gran inspiració de Quentin Tarantino, va revolucionar el cinema d’acció amb escenes de violència i emoció potent. El gran Steve McQueen no utilitzava dobles, així que totes les escenes estan fetes per a ell.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *