Karim El Hayani completa Sables descalç: “Mai havia plorat tant”

Si completar les cinc etapes de la Marató dels Sables és una autèntica proesa reservada només a les persones més prepardes mentalment i físicament, fer-ho descalç és una proesa reservada només a una persona. 

Karim El Hayani ha completat els 230 kilòmetres i les 5 etapes de la Marató de Sables corrent sempre descalç. D’entrada, el corredor reconeix que “el terreny que em vaig trobar va ser una bogeria que no es podia entrenar”.

“M’aplaudien com si fos un heroi i jo només corria descalç”

El Hayani explica que a la cursa “havies d’arribar amb els peus ben forts, perque te trobaves o sorra o pedres de pissarra que tallaven”. Però el que més destaca El Hayani és la seva arribada a meta: “He tingut l’oportunitat d’estar en molts de podis, però mai havia plorat tant com en l’arribada a la meta, veient a tota la gent aplaudint-me”.

Així acabava la quarta etapa…

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *