Hi haurà nou rècord a la Santa Eulària Eivissa Marathon?

L’organització de la Santa Eulària Eivissa Marathon s’ha proposat batre el rècord de la prova aconseguit el 2019 tant en categoria masculina com femenina. En homes el va establir Eliud Kibet amb una marca de 2:14:30 i en dones Belainesh Yami amb un temps de 2:34:30.

Per aconsegguir-ho presenta un cartell de luxe. És tracta dels etíope Gizachew Hailu Negasa, un corredor molt experimental amb una marca personal de 2:09:26 i Muleta Deyisa Felatey, que té temps de 62:49 en Mitja Marató.

Bashanke Bilo Imoshe, té una millor marca personal de 2:31:26 en marató

En la categoria femenina, la responsabilitat de batre rècord recau en les també etípos Bashanke Bilo Imoshe, una corredora professional amb una marca personal de 2:31:26 en marató, i Meseret Ababeyhu, amb un temps de 2:30:24.

D’altra banda, l’atleta olímpic, Dani Mateo, repeteix després de batre el récord de la maratoniana per relleus juntament amb William Aveiro. Mateo intentarà una bona marca en la nova distància dels 22 km.

La prova es disputa aquest dissabte 9 d’abril.

  https://www.ibizamarathon.com/.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *