Marc Tur dóna nom a la pista d’atletisme de Santa Eulària

Marc Tur, premi Feim Kilòmetres 2021, ja pot presumir de tenir una pista d’atletisme amb el seu nom. El marxador de Santa Eulària va inaugurar aquest dijous la placa que posa nom a l’escenari on va començar la seva relació amb l’atletisme als sis anys.

Aquest és el reconeixement que la seva ciutat ha volgut brindar-li després de quedar quart als darrers Jocs Olímpics de Tòquio, a pocs segons de les medalles.

“A partir d’ara veure el meu nom m’impactarà”, reconeix el corredor. “És encara una sensació molt extranya. Ho he d’assimilar, és molt polit i estic molt il·lusionat”, afegeix Tur. A més, el pitius desitja que “això serveixi pels petits esportistes que estan entrenant ara aquí, que es motivin. Mai se sap si pot tornar a sortir un altre olímpic a nes poble”.

Fotografia: Delegació del Govern

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *