Gemma Llabrés, campiona de Balears i rècord als 10K

Aquest ha estat un gran dissabte per a Gemma Llabrés. La mallorquina s’ha proclamat campiona de Balears a la prova dels 10.000 metres. En una cursa on poc a poc s’ha anat distanciant fins a arribar al darrer kilòmetre en solitari, Llabrés ha baixat dels 36 minuts.

En concret, ha firmat un temps oficial de 35 minuts 24 segons i 20 centèsimes, el que suposa una millora de la seva plusmarca balear de l’octubre del 2020 en 17 segons. Per tant, el premi per a Llabrés ha estat doble.

La segona posició ha estat per Bel Calero amb un temps de 36:31.1 i la tercera per Rosa Córdoba amb 36:47.1.

Fotografia: Federació d’Atletisme de les Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *