Guillem Tomeu Vadell i Nora Romero, guanyadors del Duatló de Llucmajor

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Duatló de Llucmajor, una prova inclosa dins la I Lliga Trideporte de duatló. Aquesta edició s’ha realitzat en format de Supersprint, amb una classificació en format de semifinals i final.

La prova final ha estat conformada per tres segments: un primer de 2 kilòmetres de cursa a peu, un segon d’1 kilòmetre també a peu i un tercer consistent en 3 voltes de 2 kilòmetres de ciclisme.

Guillem Tomeu Vadell i Nora Romero han estat els dos participants més ràpids. El duatleta de Viva – Es Raiguer s’ha imposat amb 4 segons de diferència respecte a Sebastià Mascaró, segon classificat. Guillem Tomeu Vadell ha firmat una marca de 19 minuts i 53 segons, seguit de Sebastià Mascaró (19:57″) i Jorge Morcillo (20:02″), que ha completat el podi.

Per la seva part, la jove Nora Romero (Xtrem Calvià Triatló) s’ha adjudicat la victòria femenina gràcies a un temps de 24 minuts i 1 segon. L’ha seguida Marta Rosselló a 11 segons (24:12″). La tercera posició ha estat per Victòria Benavides (24:17″).

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *