Joan Ferrer i Xisca Tous, guanyadors del Duatló de Sineu

La Federació de Triatló de les Illes Balears i l’Ajuntament de Sineu han organitzat la tercera edició del Duatló de Sineu, que ha tengut a Joan Ferrer i Xisca Tous com a principals protagonistes.

La victòria absoluta ha estat molt renyida entre Joan Ferrer (Club S’Eascapada) i Guillem Tomeu Vadell (Viva – Es Raiguer). Ferrer s’ha imposat per només 3 segons de diferència. Una extraordinària marca de 57 minuts i 52 segons per davant dels 57 minuts i 55 segons de Vadell. El podi masculí ha completat Antoni Juan, amb un temps total de 58:04″.

El triomf femení ha estat per una incombustible Xisca Tous. La triatleta artanenca ha invertit un total d’1 hora 6 minuts i 1 segon per a fer-se amb la victòria. A més de dos minuts l’ha seguida Chloé Serra (1:08:47″) i Marta Rosselló (1:09:34″) ha completat el podi femení.

Fotografia: Instagram de Xisca Tous

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *