La Tramuntana Travessa es celebrarà el 8 i 9 d’abril

La Tramuntana Travessa-Cursa per Muntanya 2022 ja té data. Es durà a terme els dies 8 i 9 del proper mes d’abril al Paratge Natural de la Serra de Tramuntana, espai protegit de major extensió de les Illes Balears.

En aquesta edició es duran a terme dues carreres. Una primera que enllaça Pollença i Andratx amb 120 kilòmetres de recorregut. Serà una prova qualificada per l’UTMB World Series 100 Km. La sortida es produirà a Pollença des de les 22:00 i el temps límit per arribar a Andratx serà de 26 hores. Les inscripcions ja estan obertes.

L’altra cursa enllaça Bunyola i Andratx, amb un recorregut total de 65 Kilòmetres. També és una cursa qualificada per l’UTMB World Series. La sortida es produirà a Bunyola el 9 d’abril a les 8:00 i l’arribada a Andratx s’haurà de produir en un temps límit de 14 hores.

Fotografia: Laura GP Moments / Tramuntana Travessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *