Lucía Pinacchio: “Estic molt contenta per l’or, però en vull més”

Lucía Pinacchio ha estat un dels grans noms del cap de setmana després de revalidar l’or a la prova dels 800 metres al Campionat d’Espanya que s’ha celebrat a Salamanca. La mallorquina va firmar una marca de 2 minuts 4 segons i 26 centèsimes, el que suposa, a més, un nou rècord.

“Estic molt contenta pel campionat. Però és cert que tenc una sensació de que vull qualque cosa més“, reconeix la corredora del FC Barcelona a Feim Kilòmetres.

Pinacchio afirma que “en vull més perque vaig gaudir molt de la cursa, de cada passa”. La victòria es va decidir al tram final, després de superar a una altra gran corredora com Daniela García, qui, curiosament, ostentava el rècord del campionat que va rompre Pinacchio. “Anava per darrera de Daniela García i a la darrera volta em vaig veure molt molt bé. Anava a un ritme que no em suposava un esforç increïble i a falta de 100 metres vaig donar el canvi que tenia que donar per fer-me amb l’or”, conclou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *