Andrea Romero: “Aquesta temporada m’he sorprès a mí mateixa”

Andrea Romero s’acomiada aquest 2022 de la categoria Sub23. I ho ha fet amb dues fites extraordinàries com són la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Cross i una altra al Nacional de Pista Coberta als 3.000 metres que aquest cap de setmana s’ha celebrat a Salamanca.

Respecte a aquesta darrera cursa, la corredora formenterenca reconeix a Feim Kilòmetres que “la veritat és que va ser una de les carreres més extranyes que he corregut perque no em vaig trobar bé. A Salamanca estavem a 800 metres d’altura i ho vaig notar una mica. Estava una mica alterada i sabia que per guanyar havia de patir una mica més del normal”.

Romero explica com l’aspecte mental va ser fonamental per fer-se amb el triomf: “El cap em deia tot el temps ‘aguanta, aguanta, aguanta’. La meva idea era tirar una mica abans però com em vaig trobar una mica extranya vaig preferir aguantar fins la darrera volta. No va ser el meu dia ideal. Però em vaig dir: “com que em dic Andrea que ho faig”.

Immillorable balanç

Només duim dos mesos d’aquest any 2022, però el balanç no pot ser més positiu per Andrea Romero, que ha superat totes les expectatives que tenia: “Els objectius d’aquesta temporada era millorar marques. Eren objectius i marques que jo veia molt difícils, fins i tot una part de jo deia que era impossible. Pensar en la categoria absoluta era molt difícil de fer”.

Però la pitiusa reconeix la sorpresa que s’ha enduit: “Aquesta temporada m’he sorprès molt a mí mateixa. A principi de temporada no ho hagués dit ni en somnis. Acomiadar-me així d’aquesta categoria sub-23 és una passada”.

Fotografia: Federació d’Atletisme de les Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *