Esperança Cladera torna amb un bronze als 200m

Esperança Cladera (Unicaja Jaén Paraíso Interior) s’ha penjat una medalla de bronze aquest cap de setmana al XXXVI Campionat d’Espanya Sub23 de Pista Coberta que s’ha celebrat a Salamanca. La mallorquina va guanyar la Final B dels 200 metres, firmant una marca de 24 segons i 23 centèsimes.

A la seva final va quedar per davant Anna Monso (24.60) i Carla García (24.66). Però, tot i quedar en primera posició, es va haver de conformar amb el bronze, ja que a la Final A hi hagué dues marques millors.

En concret, va ser Eva Santidrián Ruiz (FC Barcelona), que es va penjar l’or gràcies a un temps de 23.61. La plata va ser per Esther Navero (Playas de Castellón), que va aturar el cronòmetre en 24.13. La següent millor marca va ser la d’Esperança Cladera a la Final B i per això torna de la cita castellana amb una nova medalla per a l’atletisme illenc.

Fotografia: Federació d’Atletisme de les Illes Baleares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *