Lucía Pinacchio, campiona d’Espanya i rècord als 800 metres

Lucía Pinacchio (FC Barcelona) ha esdevingut com un dels principals noms del cap de setmana de l’atletisme balear. A més de la victòria d’Andrea Romero als 3.000 metres, l’atletisme illenc ha sumat un nou triomf aquest diumenge al Campionat d’Espanya que es celebra a Salamanca. En aquesta ocasió, ha estat a la prova dels 800 metres.

Pinacchio s’ha fet amb la victòria als 800 metres firmant un extraordinari temps de 2 minuts 4 segons i 26 centèsimes. Una marca que suposa un nou rècord. Fins ara el tècord estava en possessió de Daniela García (2:04.59).

Però l’èxit illenc no queda aquí, perque la medalla de plata ha estat, precisament, per Daniela García (New Balance Team). La mallorquina ha firmat un temps de 2:04.94.

Una més que meritòria medalla de plata que no fa sino remarcar l’extraordinària salut de la que gaudeix l’atletisme de les Illes. La tercera posició als 800 metres ha estat per Ghaita El Jarraz (At. San Sebastián).

Fotografia: RFEA / Miguélez Team

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *