Què aporta i no aporta la sal a l’organisme?

Una setmana més ens obri les portes de la seva consulta Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers. En aquesta ocasió, ens proposa un tema prou interesant: quina quantitat de sal és recomanable que ingereixin els esportistes?

Lucía destaca que l’ingesta de sal és “imprescindible pel correcte funcionament del nostre organisme”. Això sí, la fisioterapeuta destaca que “el més adequat per a mantenir-se sa és ingerir una quantitat de sal que no superi els 3,75 grams diaris o 1.500 miligrams de sodi”.

A més, Lucía Barca destaca que es calcula que la mitja del que s’ingereix de sal és d’uns 8,9 grams, més del 60% procedents d’aliments processats.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *