Martin Luther King: caminar per canviar el món

Una setmana més entram a la sala de cinema de la ma de Carlos Suñer, professor, corredor i crític cultural de Feim Kilòmetres. En aquesta ocasió ens acosta una proposta que du per títol un lema ben interessant: Caminar per a canviar el món.

Caminar i caminar per denunciar i lluitar contra la segregació racial, en definitiva, contra les injusticies socials. Kilòmetres de marxa rere Martin Luher King. L’home que va pronunciar un dels discursos més reconeguts i més famosos de la història.

Abans del seu assassinat a Memphis el 1968 va liderar dues marxes clau per protestar pacíficament contra la segregació racial i la pobresa. La marxa a peu més coneguda es va produïr a Washington, on més de 300.000 persones que venien de tots els indrets anaren caminant fins el monument de Lincoln.

Escolta la conversa completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *