Adel Mechaal i Sarah Lahti guanyen els 10K de Platja d’en Bossa

Aquest diumenge s’ha disputat la segona edició dels 10 Kilòmetres Platja d’en Bossa, cursa organitzada per Club Atletisme Ibiza i homologada per la Federació Espanyola d’Atletisme. Una prova, a més, inclosa en el calendari nacional de curses en ruta.

Adel Mechaal (New Balance) ha estat el guanyador absolut, després de creuar la línia de meta en un temps oficial de 27 minuts i 50 segons. A Mechaal l’ha seguit el jove Berihun Yerga (28:06″), que ha guanyat l’sprint a Carlos Mayo (C.A. Adidas) en un emocionant final (28:07″). Cal destacar que el marxador eivissenc Marc Tur, premi Feim Kilòmetres 2021, ha firmat la seva millor marca personal (39:12″).

La primera dona en passar per meta ha estat la sueca Sarah Maria Lahti, que ho ha fet en 31 minuts i 18 segons. La plata femenina ha estat per Likina Amenbaw (31:40″). El podi femení l’ha completat Melody Julien (32:31″). La local Irati Matas ha quedat en 7a posició femenina amb un temps de 37 minuts i 31 segons. Susana Sevillano, novena, ha firmat una marca de 39:37″ i Victòria Benavides, 11a, un temps de 40:04″.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *