Lucía Gómez, campiona d’Espanya de Ciclocross sub-23

El ciclisme de les Illes Balears ha encetat el 2022 amb una extraordinària notícia. La mallorquina Lucía Gómez ha tornat a exhibir el seu talent per a proclamar-se campiona d’Espanya sub-23 de Ciclocross a la cita que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Xàtiva.

En un circuit al voltant del Poliesportiu Municipal ‘Les Pereres’ consistent en donar 7 voltes, Lucía Gómez (MMR Factory Racing Team) ha quedat en 5a posició absoluta, amb un temps de 46 minuts i 57 segons, a 1:45″ de la guanyadora, Lucía González (Nesta – MMR CX Team), que revalida la victòria absoluta.

El fet de quedat en cinquena posició, i sent la primera sub-23, ha permès Lucía Gómez proclamar-se campiona d’Espanya en aquesta categoria. Ha quedat per davant de les seves màximes perseguidores, Lydia Pinto, setena amb 47:37″, i Sara Bonillo, vuitena amb 47:56″.

Fotografia: Real Federación Española de Ciclismo (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *