Biel Company i Betina Albin guanyen la Cross Emilio De la Cámara

Biel Company i Betina Albin s’han proclamat aquest diumenge dematí guanyadors de la 12a edició de la Cross Emilio De la Cámara. Company, guanyador absolut, ha estat el primer en creuar la línia de meta en un temps total de 20 minuts i 13 segons, per davant de Miquel Capó (CA Joan Comes Sa Pobla), que només ha tardat 4 segons més en completar tot el recorregut (20:17″). La tercera posició ha estat per Adrián Miralles (20:59″).

Quant a la modalitat femenina, el triomf ha estat per Betina Albín, que ha arribat en un temps de 24 minuts i 11 segons. L’ha seguida Margarita Llobera (25:22″) i María Elisabet Bennasar (26:40″), que ha completat el podi.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *