El 70% dels corredors entrenen sense supervisió professional

La plataforma d’entrenaments personalitzats Runnea, referent internacional per la seva innovació en la tecnologia aplicada a l’entrenament, ha publicat recentment un estudi on analitza els hàbits i les motivacions dels diferents perfils dels corredors a Espanya.

Segons reconeix la plataforma en el seu mateix estudi, s’han recollit dades d’una enquesta distribuida el passat novembre, en la que han participat un total de 4.186 persones: el 73,7% dels enquestats eren homes i els 26,2% dones.

De l’estudi es després que més del 65% dels enquestats utilitza qualque aplicació mòbil en les seves sessions d’entrenament. Això sí, el 69,4% entrena sense supervisió d’un preparador o entrenador professional. Una xifra que s’accentua més en els homes (72,6%), mentre que es reduex en les dones, ja que el 39,8% afirma que es deixa assessorar per professionals.

A més, cal destacar que, com a conseqüència d’això, el 79,6% dels participants asegura haver patit qualque lesió derivada de la pràctica esportiva. Més de la meitat s’han lesionat entre una i dues vegades durant la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *