José Luis García i Bel Calero s’adjudiquen la Cursa de s’È

Binissalem ha acollit aquest cap de setmana la que ja és la 32a edició de la Cursa de s’È, que es disputa des de 1989. Una prova convertida en un clàssic on hi ha hagut categoria absoluta, local, sub-23 i Masters 45.

En la prova reina de 17 Kilòmetres el guanyador absolut ha estat José Luis García Pujadas (Surco Aventura), que ha aturat el cronòmetre en 56 minuts i 29 segons. L’ha seguit en segona posició Andreu Marimón a poc més d’un minut (57:23″), sent Guillem Simonet el corredor que ha tancat el podi (57:30″).

García Pujadas ha compartit el gust de victòria amb Bel Calero (Malift Mallorca), primera dona en creuar la línia de meta en 1 hora 7 minuts i 40 segons. La segona posició ha estat per Marga Adrover (1:14:51″). El podi l’ha completat Marina Garau amb una també extraordinària marca d’1 hora 15 minuts i 13 segons.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *