El Movistar Team i el Team Emirates encapçalaran la XXXI Challenge Mallorca

Els propers dies 26-30 de gener del nou any 2022 els diferents indrets de Mallorca acolliran una nova edició de la Challenge Ciclista. L’organització ha confirmat que en aquesta ocasió hi participaran un total de 25 equips.

Nou d’aquests equips seran de l’UCI World Teams: Movistar Team, únic combinat nacional, encapçala el cartell juntament amb l’UAE Team Emirats. També hi participaran el Bora-Hansgrohe (Alemanya), AG2R Citroen Team (França), Israel Start-Up Nation (Israel), Lotto Soudal (Bèlgica), Team Bike Exchange Jayco (Austràlia), Cofidis (França) i Intermarché Wanty Gobert Materiaux (Bèlgica).

De l’UCI Pro Teams hi participaran el Caja Rural Seguros RGA, l’Euskaltel Euskadi, Kern Pharma, Eolo Kometa, Bardiani-CSF-Faizanè (Itàlia), Team Arkéa Samsic (França), Burgos BH, Sport Vlaanderen Baloise (Bèlgica), Drone Hopper Androni Giocattoli (Itàlia).

Per últim, també hi participaran els següents Continenta: Beat Cycling (Bèlgica), Manuela Fundación, Electro Hiper Europa (Colombia), Global 6 Cycling (Nueva Zelanda), Work Service Vitalcare Vega (Itàlia) i Java Kiwi Atléntico (Venezuela).

Fotografia: Challenge Ciclista a Mallorca (Facebook)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *