Aziz Boutil i Amanda Martín regnen a la San Silvestre de Palma

Aziz Boutil i Amanda Martín han estat els dos grans protagonistes de la San Silvestre de Palma 2021. Un esdeveniment format per dues proves, de 5 i 10 Kilòmetres amb sortida i arribada a l’aparcament de l’emblemàtic Castell de Bellver.

D’entre els més de 260 participants a la prova dels 10 Kilòmetres, Aziz Boutil (ADA Calvià) es va proclamar guanyador amb solvència. Tanta, que va aturar el cronòmetre en 34 minuts i 37 segons, més de 4 minuts de marge respecte al seu màxim perseguidor, Joan Pere Carbonell (39:04″). Més ajustada va estar l’arribada amb el tercer classificat, Jaume Morales (39:12″), que va completar el podi.

Amanda Martín (Malift Mallorca), per part seva, es va proclamar guanyadora en la modalitat femenina (i quarta en la general) després de creuar la línia de meta en un extraordinari temps de 39 minuts i 50 segons. La va seguir Asmaa Zammou a poc més de quatre minuts (43:05″). María del Mar Cuesta va ser la tercera en pujar-se a la caixa amb un temps de 43:32″.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *