Victòria per a Jorge Morcillo i Silvia Grey al Duatló de Nadal

Jorge Morcillo (Ecosport Alcobendas) i Silvia Grey (Platges Cala Millor) s’han adjudicat la victòria a la dotzena edició del Duatló de Nadal que s’ha celebrat aquest cap de setmana sota l’organització de l’Agrupació Esportiva Manacor.

La prova ha consistit en un total de tres sectors: 4 kilòmetres inicials de cursa a peu, 20 kilòmetres de bicicleta i uns darrers 2 kilòmetres a peu. Morcillo, guanyador absolut, ha aturat el cronòmetre en 47 minuts i 54 segons. L’ha seguit Jordi Perelló, a deu segons de distància (48:04″). Molt aprop de la segona posició l’ha seguit Sebastià Gelabert (48:10″).

La victòria femenina ha estat per Silvia Grey, que ha firmat un temps final d’1 hora i 18 segons. La segona posició del duatló ha estat per Susana Caballero, això sí, a quasi nou minuts de la guanyadora (1 hora 9 minuts i 11 segons).

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *