Mallorca acollirà el Campionat d’Espanya de ciclisme en carretera Elit i sub-23

El Campionat d’Espanya de ciclisme en carretera Elit i Sub-23 d’aquest pròxim any 2022 es celebrarà a l’illa de Mallorca. Així ho ha confirmat la Federació Espanyola aquest dilluns. La prova tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de juny.

L’anunci s’ha fet aquest dilluns, coincidint amb la gala del 125è aniversari de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears (FCIB) que presideix Fernando Gilet.

A l’acte hi han estat presents, apart del president, l’actual doble campiona d’Espanya, Mavi Garcia, així com els exciclistes Toni Tauler, Vicente Reynés o Miquel Alzamora. A més, també ha acudit a l’acte el president de la Federació Espanyola, José Luis López Cerrón.

Fotografia: RFEC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *