Joan Reinoso, Marc Tur i Tita Llorens, entre els guardonats pel Govern

El Conservatori de la Música de Palma ha acollit aquest diumenge horabaixa la Gala de l’Esport 2021 organitzada per la Conselleria d’Afers Socials i Esports. Una cita que ha servit per guardonar a aquells esportistes que més han destacat pel seu resultat i la seva influència en aquest any.

Entre els protagonistes hi hem trobat la ciutadellenca ‘Tita’ Llorens, que va ser la primera dona que va unir nadant les Illes Balears amb la península. La menorquina ha rebut el Premi Honorífic de les Balears.

Per la seva part, Marc Tur ha viscut un 2021 ple d’emocions. Com reconeix el propi atleta, el millor any de la seva carrera “sense cap dubte”. Per això ha rebut el premi Posam Valors a l’Esport 2021 pels seus mèrits esportius, però també per donar visibilitat al col·lectiu LGTBI. Un dels moments més emotius de la cerimònia va ser quan Tur va rebre el guardó de mans de Mariano Riera, el primer entrenador que va tenir.

Quan a esport adaptat, Joan Reinoso ha rebut el reconeixement com a millor esportista adaptat masculí, lliurat per la olímpica Mavi García. En categoria femenina, el guardó l’ha rebut la parakarateka María Esther De León.

El premi a millor esportista masculí ha estat per Marcus Cooper Walz, mentre que la menorquina Gemma Triay ha estat elegida com a la millor esportista femenina. Per la seva part, la UD Ibiza ha estat triat com a millor club esportiu masculí pel seu ascens històric al futbol professional, mentre que el Club Xelska ha estat el millor club femení.

Rafel Pol i Lorena Torres han estat guardonats com a millors tècnics de l’any per la seva feina tant al cos tècnic de Luis Enrique a la Selecció Espanyola com al de Sergio Scariolo, respectivament. Quan a les promeses, els reconeixements han estat per a la parella de regatistes Maria Perelló i Marta Cardona i el piragüista Joan Toni Moreno.

Fotografies: Conselleria d’Afers Socials i Esports (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *