Alberto Parrilla i Susana Sevillano, guanyadors de la Cursa de Sa Salsa

El Grup Esportiu Es Vedrà, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia, ha organitzat aquest cap de setmana la tretzena edició de la Cursa Popular de Sa Salsa. La prova ha tingut un recorregut total de 6 kilòmetres.

L’alt nivell dels participants ha quedat demostrat en les primeres posicions. Tant és així que els sis primers classificats han estat separats per manco d’un minut. La victòria absoluta ha estat per Alberto Parrilla (Saltoki Trikideak), gràcies a una marca final de 20 minuts i 3 segons. La segona posició ha estat per Javier Ferrer (20:23″). El podi masculí l’ha completat Jesús Sánchez, a només 10 segons del segon classificat (20:33″).

Per la seva part, Susana Sevillano (A.D. Ibiza Half Triathlon) ha tornat a pujar-se al més adalt del podi. Ho ha fet després de completar tot el recorregut en 23 minuts i 42 segons. La segona posició ha estat per Catalina Vasilache (25:25″). L’ha seguida Ana Bella Castaño (25:34″).

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *