Marc Tur i Mavi Garcia, premis Feim Kilòmetres 2021

Aquest programa reconeix com esportistes més destacats del 2021 a Marc Tur i a Mavi Garcia.  L’atleta eivissenc i la ciclista mallorquina rebran el guardó que els acredita Premi Feim Kilòmetres 2021.  

Marc Tur Picó  tanca 2021 amb el títol de Campió d’Europa a la prova dels 50 kilòmetres marxa i quart classificat als Jocs Olímpics de Tòquio. Una cursa èpica on tot el món va poder ser testimoni de la seva capacitat de lluita i sacrifici fins al darrer segon. Una carrera èpica que queda per la història.

Història també n’ha fet Maragarita Victòria Garcia Cañellas, Mavi García. La ciclista tanca  2021 després de reeditar els títols de campiona d’Espanya de ciclisme en ruta i contrarrellotge. A més aquest 2021 s’ha adjudicat també el Giro D’Emilia, a Itàlia.  Mavi Garcia ha participat també als Jocs Olímpics. Va fregar el diplòma olímpic, va optar a medalla durant gran part de la carrera… 

Feim Kilòmetres reconeix no només els èxits d’aquesta temporada sino també el seu palmarès dels dos esportistes, fruit de la constància i la dedicació. Dos esportistes que són un exemple per a tots els esportistes en formació.

Escolta l’entrevista amb els guanyadors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *