5 aliments que ens ajuden a estar sempre hidratats

Obrim consulta. Arriba Lucía Barca, fisioterapeuta, infemera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers. En aquesta ocasió parlam de 5 aliments ques ens ajudaras sempre a estar hidratats.

Lucía Barca destaca, d’entrada, que l’aigua representa “prop del 60% del pes corporal”. Hi ha aliments que ens ajuden a mantenir els nivells adequats d’hidratació i a més proporcionen varietat de nutrients, com, per exemple, els cítrics com les taronges, la mandarina o el pomelo.

A més, el meló i la síndria contenen al voltant d’un 92% d’aigua: “Són fruites hidratants i plena de nutrients”, destaca Lucía Barca. A més, la nutricionista explica que “contenen potents antioxidants”. Lucía no s’oblida de les tomàtigues, que tenen un 92,5% d’aigua.

Escolta la consulta completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *