El repte solidari per visibilitzar la síndrome Cornelia de Lange

Isa García i Ángel Sotos han arribat a Andratx després de completar gairebé 100 kilòmetres per la Serra de Tramuntana.  Una  iniciativa per donar a conéixer la sindrome Cornelia de Lange, una malatia, un trastorn hereditari que afecta al desenvolupament intel·lectual i al creixement normal de la persona. 

Per completar aquest repte, Ángel i Isa han comptat amb el suport de Tommy Mulet, pare de Neus Mulet, la petita de vuit anys que pateix aquesta malatia rara. Ángel reconeix que “la planificació va ser senzilla perque l’any passat ja haviem fet aquest repte”.

Per la seva part, Isa reconeix que “quan duia uns kilòmetres corrent, ja veia els camins dobles, els arbres dobles”. La gran notícia, destaca Ángel, és que “la resposta de la gent ha estat espectacular. Ens posarem el repte de recaptar 1.000 euros i hem sobrepassat els 1.600″.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *