Miquel Àngel Capó i Marina Garau guanyen el duatló de Sa Pobla

Els carrers de Sa Pobla han acollit aquest diumenge dematí la 15a edició del Duatló. Una prova consistent en tres sectors: 5 kilòmetres de cursa a peu, 25 kilòmetres de ciclisme i 3 kilòmetres finals de cursa a peu.

Miquel Àngel Capó (S’Escapada – Hotels Viva) s’ha proclamat campió absolut després de ser el primer participant en arribar a la línia de meta. Ho ha fet en un temps final d’1 hora 12 minuts i 18 segons. Un final molt ajustat, només un segon per davant de Guillem Tomeu Vadell (1:12:19″), que ha ocupat la segona posició. El podi masculí ha estat per Mario Cano, que ha establert una marca d’1 hora 15 minuts i 5 segons.

Per la seva part, Marina Garau (Club Triatló Global Training) ha estat la primera dona en passar per meta. Ho ha fet també de manera molt ajustada i firmant el mateix temps que la segona classificada, Dolores Fernández: 1 hora, 32 minuts i 50 segons.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *