Àngels Llobera i Pere Ramis guanyen la Cursa de Sa Galleta d’Inca

Pere Ramis i Àngels Llobera s’han proclamat guanyadors de la prova de 5 kilòmetres que s’ha disputat aquest dissabte dematí amb motiu de la VIII Cursa de sa Galleta d’Inca. Aquesta nova edició ha estat organitzada per l’Ajuntament d’Inca, per mitjà del Servei d’Esports, amb la col·laboració del Club Atletisme Es Raiguer i el Club Atletisme Inca.

El triomf absolut ha estat molt emocionant. Tant, que els dos primers classificats, Pere Ramis (Viva – Es Raiguer) i Roberto Aguilar (C.A. Inca Iberostar) han creuat la línia de meta amb el mateix temps: 16 minuts i 36 segons, però l’organització ha determinat que la victòria, per centímetres, ha estat per Pere Ramis. El podi masculí l’ha completat Diego Martínez (Viva – Es Raiguer), també amb una gran marca, per davall dels 17 minuts: 16 minuts i 57 segons.

Una cursa més, el triomf femení ha duit el nom d’Àngels Llobera (Inov8). La pollencina ha estat la primera dona en completar els 5 kilòmetres en un temps de 18 minuts i 56 segons. Més ajustada ha estat la segona posició, on Marian Campillo (Endurance Sport Club) i Marga Ferragut (C.A. Inca Iberostar) han arribat amb el mateix temps: 19 minuts i 57 segons.

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *