Tòful Moll i Maria Pallicer s’adjudiquen la Mitja Marató de Menorca

Aquest diumenge s’ha celebrat la XXI Mitja Marató de Menorca. Com reconeix l’organitzación, es tracta d’una de les cites més estimades i emblemàtiques del panorama atlètic insultar pel seu arrelament a l’illa i perquè transcorre pel bell casc antic de Ciutadella.

El triomf absolut ha esta per Tòful Moll, que ha completat els 21 kilòmetres en 1 hora 15 minuts i 30 segons. A Moll l’han acompanyat al podi Juan Moreno, segona millor marca gràcies a un temps d’1 hora 15 minuts i 55 segons, i Dani Pieres (1:16:22″).

Quant al triomf femení, la glòria ha estat per una clàssica com Maria Pallicer, que ha aturat el cronòmetre en un extraordinari temps d’1 hora 21 minuts i 57 segons. A quasi vint minuts de distància l’ha seguida Teresa Álvarez (1:41:05″). El podi femení l’ha completat Xisca Gomila (1:44:22″).

Fotografies: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *