Dani Esbrí i Mónica Bello guanyen la Nocturna de Santanyí

Els carrers de Santanyí, amb motiu de les festes de Sant Andreu, han acollit aquest cap de setmana la IV Cursa Nocturna. Un total de 8 kilòmetres de recorregut amb sortida i arribada a la Plaça Major.

Daniel Esbrí (Club Triatló Santanyí) s’ha fet amb la victòria, creuant la línia de meta en un temps total de 27 minuts i 16 segons. Més d’un minut de distància respecte al segon classificat, Joan Manel Barceló (28:33″), que només li ha sobrat un segon respecte al tercer, Joan Frau (28:34″).

La primera dona en completar els 8 kilòmetres ha estat Mónica Bello, que ho ha fet baixant dels 34 minuts (33:59″). A Bello l’ha seguida la jove María Magdalena Deyà, que amb només 15 anys ha firmat un extraordinari temps de 34 minuts i 38 segons. La tercera plaça del podi femení ha estat per a Catalina Albons (36:32″).

Fotografia: Elitechip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *