Joan Wäger, classificat per l’Europeu Multisport de Bilbao

El menorquí Joan Wager s’ha classificat pel Campionat d’Europa Multisport de l’any que ve que es disputarà a Bilbao. El ciutadellenc ha estat confirmat pel seleccionador espanyol de Triatló, Iñaki Arenal, per a la gran cita europea d’aquest proper 2022.

Wäger competirà en la modalitat de duatló sub-23 juntament amb Marina Muñoz. Les proves que han computat aquests criteris son el Campionat d’Espanya de Mitja Distància de Bilbao, el Campionat d’Espanya de Duatló Cross celebrat a Extremadura, a més del Campionat del Món de duatló celebrat a Avilés on Wäger ha estat segon.

Per ara també tenen garantida la seva participació a Bilbao Emilio Aguayo i Helene Alberdi (Triatló Mitja Distància), guanyadors de l’Ibiza Half Triathlon, Rubén Ruzafa, Pello Osoro i Marta Borbón (Triatló Cross), Rubén Velázquez i Mª Remedios Mendoza (Duatló Cross) i David Castro i Sandra Pérez a l’Aquatló.

Fotografia: Federación Española de Triatlón (Twitter)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *