Mari Allès: “La Trail del Nord ha estat la prova més dura”

Mari Allès s’ha proclamat aquest cap de setmana guanyadora absoluta de la Illa dels Trails. Ha estat la corredora més ràpida a les tres proves de la Lliga, en les tres distàncies més llargues. Ha aconseguit dos primers a la Trail del Nord i a l’October Trail i un tercer lloc a la Trail dels Fars .

Allès té clar que “aquesta darrera carrera, sense cap dubte, ha estat la més dura: pel recorregut i pel mal temps”, concreta. La corredora no mira més enllà del curt termini i no vol posar-se objectius llunyans: “M’encanta el trail, però no puc mirar tant lluny com és l’any que ve”.

A més, Mari Allès destaca que, des del seu punt de vista, el nivell a les curses de muntanya és molt elevat: “De cada vegada hi ha més participació i més nivell”

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *