La història de superació de Jaume Cardona

Fa 14 anys a Jaume Cardona un accident li va canviar la vida. Va perdre el peu dret després de ser atropellat per un conductor ebri just la nit abans de la Marató de Calvià. Explica que “posava benzina al cotxe amb la meva dona i amb el cop que vaig rebre vaig caure al terra i vaig saber que la vida em canviaria i no tornaria a tenir dos peus, nomes un”.

Gràcies a una protesi i molta il·lusió, mai ha deixat de córrer. Tot i la seva voluntat, no va ser un camí fàcil: “A l’hospital em varen dir que no tornaria a córrer i al dia següent ja planificava la meva recuperació, sense saber res de pròtesis”. De fet, destaca que “la primera pròtesi que em varen fer em cobraren 9.000 euros i no em va servir de res“.

La darrera gran prova a la que ha participat és la Marató de Barcelona, on ha establert un temps  de 3 hores i 42 minuts. Però la gran il·lusió de Cardona, segons reconeix, és “fer la Marató de Nova York. Crec que la faré perque quan em proposo qualque cosa ho lluit. Córrer em desestresa de la meva vida laboral i familiar“.

Escolta l’entrevista completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *