El temporal obliga a escurçar l’Epic Camí de Cavalls

L’Epic Camí de Cavalls 360º 2021 ha celebrat aquest diumenge horabaixa la cerimònia de clausura i lliurament de premis a l’hotel Gran Sagitario de Santandria. L’esdeveniment ha viscut una edició molt complicada per culpa del mal temps, que ha obligat a suspendre dues de les tres etapes previstes. Tot i això, participants i organització han convertit l’acte en una festa plena d’energia i positivitat, pensant ja en un millor 2022.

“Aquesta ha estat una edició molt especial i difícil, però també molt emocionant”, ha assenyalat Clara Fullana, organitzadora de l’Epic Camí de Cavalls 360º.

“Tota aquesta gent i aquesta energia, mereix un gràcies molt sincer per la nostra part”, ha afegit. Joan Febrer, director de la cursa, ha manifestat que “poder gaudir, encara que sigui d’una sola etapa, ens donarà més forces per treballar en la pròxima edició de 2022, que haurà de valer per tres, després de la cancel·lació per Covid de 2020 i de la suspensió parcial de 2021”. Així mateix, ha incidit en un altre aspecte que caracteritza l’esdeveniment: “Tot i no haver pogut fer tots els quilòmetres, acabem com una família”.

A efectes de classificació, els guanyadors de la primera etapa han rebut els premis com a vencedors de la classificació general. El lliurament de premis ha comptat amb la participació d’Elena Costa, gerent de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, i de Lluís Triay, director de l’hotel Gran Sagitario.

Fotografia: Epic Camí de Cavalls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *